uzalud, ako je tvornica proizvela da se vrti do 5000 onda nije previse, a taj tvoj je nasjeo spog zakucanog auta u pod i kao takav isto nije mogao proc tehnicki... da ste bili negdje di su sigurniji u to sto rade samo bi vas poslali doma i da se javite putem odvjetnika, kojeg bi na kraju platio skupa sa troskovima suda i popravka auta, jer takve krame nemaju sta radit na cesti... vidjet ces kroz par godina kad nam postroze ko vani...
Tako se i meni cini..
ALI
Dokle god ne ujednace/usklade kod nas sve stanice i postupke pregleda do tada je sve moguce
Objasni mi kako je moguce da konkretno moja gtv sa stock amortizerima i oprugama, dakle serijska visina, moze ne moci proci rub kanala u jednoj stp a u drugoj prodje bez problema i jos ima lufta, kako je to moguce?? Ili npr za upis kuke u jednoj stp kazu da kosta cca 400kn a u drugoj je cca 200kn (situacija od danas na sluzbenom berlingu)..
Dakle, dokle god to sve ne ujednace da je svugdje isto nemaju sta pocet provodit neke stroze kriterije izvana dok god i ne usklade stanice i zakone po uzoru stp vani i ostale stvari vezane uz pregled