14-06-2026, 00:36:42

Autor Tema: Ventilacija Alfa 145/6  (Posjeta: 5304 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kec

• Trade Count: (+15)
  • Starosjedioc
  • Spol: Muški
  • alfa 155 1.8 16v 97g
    • osijek
Odg: Ventilacija Alfa 145/6
« Odgovori #30 u: 16-07-2015, 13:53:41 »
Oo hebaj ga,ima li kakva slika dje dodje uopste? Odakle pocet? Sta poskidati sve. :gay: :Horse:

znači moraš skinuti ovaj dio gdje je pretinac ispred suvozača .

a da njega skineš - moraš skinuti : airbag suvozačev , komande klime , pepeljaru i cijeli taj dio sa pretincem i radiom , plastika ispod volana, centralni tunel gdje je ručna ( malo odmaknuti) .... znači preko 20 vijaka moraš odšarafiti .

i kad vidiš motorić - onda postaje komplicirano .  drže ga 2ili 3 vijka .  nema mjesta da ih skineš - pa moraš izvaditi ili odmaknuti cijeli dio gdje su tuneli ventilacije  .

znači rastaviti cijelu ili 90posto kontrolne table  :kosa:

Offline verde_tropico

• Trade Count: (+3)
  • Sa stažom
  • A Life Fulfilling Addiction
    • Brela
« Odgovori #31 u: 16-07-2015, 14:23:06 »
znači moraš skinuti ovaj dio gdje je pretinac ispred suvozača .

a da njega skineš - moraš skinuti : airbag suvozačev , komande klime , pepeljaru i cijeli taj dio sa pretincem i radiom , plastika ispod volana, centralni tunel gdje je ručna ( malo odmaknuti) .... znači preko 20 vijaka moraš odšarafiti .

i kad vidiš motorić - onda postaje komplicirano .  drže ga 2ili 3 vijka .  nema mjesta da ih skineš - pa moraš izvaditi ili odmaknuti cijeli dio gdje su tuneli ventilacije  .

znači rastaviti cijelu ili 90posto kontrolne table  :kosa:
Najzafrknutija stvar na autu, ja ga nisam imao kad sam ubacivao klimu, pa sam naknadno stavio od skode octavie, al bilo jezafrknuto za poludit...premalo mista
Life is like dick, seems to be short until starts to get hard

Offline darkoqv

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa Romeo 145 QV
    • Crna Gora,Sutomore
« Odgovori #32 u: 16-07-2015, 23:39:28 »
Nece to Darko radit bez ako poludim. Fala na pomoci,al sad da rastavljam po auta,ne pada mi na pamet. Ovo je it.auto mozda se popravi samo od sebe.
Cuore Sportivo