pa šta je 2 litre ulja na 10tkm za turbaka? to je ništa, a kamoli da bi se zabrinjava zbog toga

meni auto nakon 5-6 tkm racing pretvori u vodu, a kamoli ga držat 10tkm

brzo ga zacrni i točno se osjeti kako ga tada počne više trošit...znači da su aditivi u njemu isparili i da je spremno za zamjenu.
a neznam, meni se iskreno ne sviđa nikako taj v6 turbo...ima ga prijatelj, to je komad motora, po performansama nije ništa bajan, zvuk mi je nikakav (možda je to do njegovog auta, neznam kakvi su ostali), a iskompliciran je za popizdit i skup za održavat za veće servise...a nije na nekom glasu ko pouzdan, valjda i malo nepažnje prema njemu i eto ti ga vraže
za 4 cilindra turba ima stvarno dijelova, šta rezervnih, šta za dorade, nije previše iskompliciran, al sve su to auti u godinama, uvik ima nešto za krepat. osjetljiv je na elektroniku, nek ti krepa koji senzor, zašteka injektor, dovoljno da ima malo manjka goriva, stisneš ga kako triba i baj baj...nešto će izgorit...ventili, brtva, klipovi, turbo, itd. zahvalni su za prerade i trpe puno ali triba dobra elektronika...vems, vipec, bilo šta modernije i bolje. mislim da je serijsku elektroniku pregazilo vrime, šteta je velika ako spržiš dobar motor.
po meni i jeftiniji za održavat...za cijenu velikog servisa za v6 skoro da napraviš veliki servis na turbaku i kupiš novu turbinu :hehe:
al je v6 atmo ipak teže za satrat i bolje trpi plin za alternativu...to je dobar plus kad ti auto troši 15ak litara i voziš se dosta...