0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
i roza sa zeleno-žutim cvjetićima. :
i tufnice
I još sa crvenim srčekima :
e to, šečer na kraju
ova je jednostavnija, al ova je komplicirana da boli glava, moeal bum potražiti elektroničara
lJEP JE SPOJLERČIĆ a vidim da ti desna ručkica stvara probleme
Konačno Nemoj ga lakirat, ovak baš fora izgleda Kaj sa onom mojom gljivom :
ma treba ga farbati, da je crni možda bi ga i ostavio takvoga, za gljivu se budemo našli jedan dan da isprobamo, još ti se javim
ma da, moral bum kod elektroničara da to složi, vjerojatno je negdje došlo do šlusa pa treba pregledati sve kontakte
ovako, s obzirom da je spojler danas ostavljen kod lakirera, sada mi treba vaš savjet, dali da ga pričvrstim sa šerafima ili da ga dam da se zaljepi.
pa ako postoji mogučnost da se pričvrsti šarafima onda je to najbolje. S time da se naravno zavidaju sa unutrašnje strane haube . U slučaju da ne ide tim putem preostaje ti samo ljepljenje. Trebaš vidjeti ili slikati pa budemo vidjeli
da dva šerafa su na samom kraju i mora se bušiti sami rub haube, i u sredini je isto jedan koji se sa unutarnje strane šerafi, sada sam u dilemi :
koristi originalne šarafe. I sve 5.Pošto moj spojler za neće bit oriđiđi ja ću ga lijepiti, al ovaj tvoj je original i dobio si i sve original šarafe s njime.
znam.Po meni nek mu lakirer stavi i neku bazu nkeja spužvasto ja će izolirat ko na spojlerima od 145.
posudim mu ja bormašinu. :hehe:
hmmmm.....ali koje veličine treba biti svrdlo : gotov sam