0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
da mislim da imaju i kod nas ali nisam siguran na kojoj frekvenciji
HRT bi trebao snimiti prilog za županijsku panoramu, te bi vjerojatno bio prikazan i u ponedjeljak na Dobrojutro Hrvatska
evo sam se i ja malo potrudija tako da će se vjerovatno najava za susret moći čuti i na HIT FM-U , imam prijatelja pa sam uspija sredit
Info u vezi staze.Pošto nam je uletio lunapark na predviđeno mjesto za vožnju , staza će biti sa istočne strane stadiona. Morat će se crtati ponovo jer je drugačiji oblik površine.U vezi guma: stavio sam dodatak u info: Cestovni slick sa DOT oznakom dozvoljen, npr. Toyo 888.Prošle godine sam imao primjedbu da je fjs vozio na slick gumama iako slick nije dozvoljen.Pojašnjenje: trkači slick je bez ikakvog profila sa smjesom koja nema veze sa cestovnim gumama i zabranjen je za cestovnu upotrebu. Cestovni slick ima profil i pravi se od gume koja ima sličan sastav kao i sve ostale cestovne gume i takva guma ima DOT oznaku i može se legalno voziti po cesti. Nema logike zabraniti gumu koja je predviđena za upotrebu na javnim cestama.
......................Prilog o 28. susretu alfista u Splitu bit će emitiran i naTV Jadran ( http://www.tvjadran.hr/09/ )u emisiji Dribling, koja ide ponedjeljkom u 20:30 ( do 21:00 ),a reprizira se utorkom u 18:00 sati.Hvala vrsnoj ekipi Televizije Jadran,kao i našem alfisti Šarić Matku !......................
Pa ovo je baš jedan hvale vrijedan događaj, ja neznan kako bi opisa ovaj vikend, nešto stvarno predivno i posebno, i mislia da će taj prilog puno duže trajat. Mogli su to stručnije napravit i snimit više materijala. Al ja san zelen i subjektivan i očito san ima veča očekivanja od ovog priloga Al kad alfisti sa stažom kažu da je odličan onda je odličan :color:
Danas u 18:00 bi trebali pustiti prilog s malo izmijenjenom video montažom
Istina, reportaza o ovom susretu na 2 televizije od cega jedna HRT, članak u Slobodnoj, najave susreta na radijima Soundset, Dalmacija, Split... Javljanje u živo na Radio Split...
A sta je sa prilogom na Kanal5? Oni su bili tamo citav susret...
= TV Jadran - dribling sportska emisija