Baš tako... mislim da je čak to zadnje i najvažnije, pravilna ugradnja, ma problem kao i sa svim tuning dijelovima, malo tko zna i ima iskustva s tim. Čak je bilo slučajeva da su ljudi skidali i stavljali original nazad. Inače, roba kao roba, mozes ih kupit preko masu dobavljača. Mene u svemu muči taj problem pravilne ugradnje.
kod nas možeš na 2 ili 3 mjesta kupiti, naravno može se i direkt naručiti i plati se paypal-om...
to pod pravilnom ugradnjom se misli na to pretežno da svaki selen ide na odgovarajuče mjesto kako je kod njih na stranici specifikacija, tj kako je određeno... a ne da se kemija ili da se sam selen prepravlja, nakon takvih radnji se gubi ta garancija...
tako da nije to neka velika mudrolija, postavi se i sve 5... ako i ode poslika se na autu, skine se i poslika selen da se vidi da nije prepravljan, pošalje se gore sa opisom problema i oni šalju drugi, iako još nisam čuo od nikoga da se žalio i da su otišli... tako da s moje strane preporuka za Powerflex...

prema strongflexu sam skeptičan, a i kad se stavlja tako nešto onda se stavlja ono što je na glasu kao najbolje i onda si miran