iz samo meni znanog razloga,
najvjerojatnije dosade,
prodao alpinu i kupio si kinesku multimediju
jos nije instalirana, samo radim pripremu...
zadnja fotka s alpinom, prije nego je izvadjena

par fotki multimedije

]

malo zafrkancije s konektorima / koji su mi raskopani od prethodne instalacija
srecom, glavni konektori se poklapaju, GND, stalnih +12V i 12V s kljuca...

malo cu se iskilaviti oko konektora za tipke volana...tu trebam nesto smislit...

multimedija navodno da malo slabije hvata radio stanice pa je preporuka bila da se odmah kupi i radio pojacalo
potrebno je bilo spojiti napajanje radio pojacala na +12V koji idu s multimedije (plava zica)
i morao sam promjeniti ulazni konektor jer nije odgovarao antenskom prikljucku od alfe
/ rastakao sam kuciste radio pojacala, odlemio i zalemio novi konektor (precvikao neki stari antenski kabel koji sam nasao po ladicama)

i precvikao sam zicu od mase/GND/ da bi ubacio jos jedan komad zice koji ide prema masi za tipke volana
za tipke volana idu 3 zice ( KEY1, KEY2 i GND)...na multimediji postoje samo dvije (key1,key2) treba dodati masu (GND)

S obzirom da je ipak kinez u pitanju
2DIN kavez koji je normalno pasao uz alpinu ovdje ne igra
kad se gura, zadnjih par centimetara ne moze uci jer plasticni okvir lupa u kavez...
tako da cu morati nesto skemijati...najvjerojatnije preko aluminijskih L profila...
ali eto, par fotki za pocetak...
nastavak slijedi, po ugradnji...
ostalo mi je ;
- ugradnja multimedije u auto
- izrada prednje maskice
- izrada nosaca za srednjotonce i visokotonce
- razvod od pojacala u portapaku do prednjih zvucnika
- mislim da cu morati modificirati i mikrofon, jer navodno da ne zvuci najbolje...prvo cu probati promjeniti glavu mikrofona...ali ima vremena...
video kao to izgleda iznutra
https://www.youtube.com/watch?v=Eo8WcXhZWpY