0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
žene vole bmw i marcedes moj bandit mi sa alfama smo pušiona :hehe:
:hehe:kažu kad pocne na crveno bacat da žarulja je prikraju...daj nebudi lud razmontirat far da izvadis angel eyes, pa to je muka isusova otvariat i čistit stari silikon i onda muka os dobro zadihtat pa oce li rosit far :samo pokusaj nekako sakrit balaste i žice da se nevidi na tehnickome al mi se cini da puno panicarite oko xenona
Danas probao ovo čudo, jebate šta ide. Gužva cestu ispod sebe!!
imao bliski susret s policijom.. sve u redu.. pogleda farove.. kaze budi sretan ako te puste na tehničkom.. jer si kao bez leće.. po meni tvoji xenoni prolaze.. ne svijetle kud netreba... ne zasljepljuju.. na kraju mi jos kaze da je*o onoga sto je donio takve pi*darije..da mora sad i on vidjet sto ce sa xenonima... vozi vw 4.. bez lece i ubaceni xenoni.. polomio sam se kad sam krenuo vozit..
Nisu mi prosli xenoni za proslom tehnickom iako je reka da su odlicni i da nikome nesmetaju, diga je haubu i vidia balaste a na to ga je navea najprije angel eyes koji se iz aviona vidi. Zato cu ga i maknit.
napravi remap na 159 pa će ti biti tako svaki dan ja sam samo vozio 147 sa ne remapiranim tim motorom i ide super mogu si misliti kako ova ide onda :wz
sinoc sam ti sve rekao auto je fino ljepo izgleda ljepo se cuje
:15000 km , pa koje gume imas alfi
:rolll: i kod mene isto konja i momenta, spustena, sa falken oko 22 tkm a pirelli p zero nero preko 35tkm. nokian zimske vec treca zima. mozda je i do guma :trap sam zadnji put podesavao prije 3 godine, prije 65-70 tkm.
ima i do voznje, ali ni moje nisu postedene, tal asfalt pogotovo na autocesti zdere gumu. na koliko ih pumpas :ja zimske 16 napred 2.7 ljetne 18 napred 2.8
provaj prednje stavit na 2.7 neko vrijeme.
kupi savu, toyo... ili neko slično go*no, niko ti ni neće gledat u njih........ garant će ti duže trajat :hehe:
:hehe: a toyo je dobra guma
A zadnje na 2.3 ostavit?
Vrijeme je za upgrade felgi http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=65853.msg1206025;topicseen#new
Kakav iznenadan obrat.... :