0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
da danko ima i to je u sortimanu, ne samo za 159 nego za sve samo kostaaaa , onda mislim da je bar 50% jeftinije ako ne i vise dati sasiti kod metra i ostaviti auto nekih tjedan dna u miru dok nebude sve gotovo i onda mirna bosna .Ima svaki bio za sebe, naslonjac,a zapravo su sizevi u djelovima naprijed i pozadi.
to znam kada sam provlacio kablove za kameru iza onda sam vidio i zadnju klupu i nije neki problem skinit dolje .. je da puno je jeftinije dat sasit, cak imaju i orginalne dimenzije pa ti sasiju, a ti dovezes auto i odes na kavu dok oni zamjene sve
ne dati dimenzije jer se mozes zeznuti nego skinuti origi pa neka oni mjere i mora onda biti ko origi , ako ne nek popravljaju , na njima je tu si da platis a oni da rade svoj poso
super izgleda
znam sta oces rec imao negdje vizitku od jednih iz zagreba koji rade po tvornickim mjerama, kazes im koji je model i koji je paket opreme i oni ti naprave i sve pase u milimetar
Nego, šta ti tek radiš ženskima kad aute ovako iz čista mira raskopavaš? :
rastavi pa sastavi pa je onda opet sastavi pa odvede kod frizerke i u solarij pa je opet rastavi i tako u nedogled
: dobro je dok ne raz*ebe u nepovrat
kak ste vi ljubomorni
žene obično ne kuže muške fore pa mi je jasno da ne kužiš :hehe:
kukavica ...boji se za svoju mrcinu nisam ni jedan auto do sada ni ogrebla :icon_wink:
može kontakt na PP
kirurgija plastična je uznapredovala sad možeš i prednje i zadnje branike ugraditi sa time da se maska može full prilagoditi potrebama pa tako može biti i gulia kada izađe sorry
jos da sam ginekoglog i generalku bi ti kroz alspuh napravio :
he he he meni se čini da TI ne kužiš kad se netko šali
Znao sam da si nastran, ali baš toliko :rolll: