da odgovrim na pitanja....ovjes nije ni blizu kompliciran kao na 156ici...obični mcpherson i natrag kruta....felge su speedline corse - takve su bile na testnom fiat puntu još dok nije bilo abartha...

još par dojmova s ringa...napravio preko 2500km...na putu sam očekivao potrošnju preko 11 litara u prosjeku, ali sam se ugodno iznenadio s potrošnjom ispod 9 litara...svugdje smo vozili ograničenje + 20 km/h...i naravno u njemačkoj gdje nema ograničenja koliko ide...najviše sam potegao 220km/h po satu...išao bi još malo ali mi je zasmetao jedan auto...uvijek je ono pitanje da li je gorivo bolje i da li to možeš osjetiti..ja bi rekao svakako da je...i zbog potrošnje i zbog načina kako auto radi...inače gorivo je brutalno skupo...na autoputu u njemačkoj sam natočio aral ultimate 102 za 1,75€...na ringu sam odvezao 15 krugova...pola od tih je bilo po mokrom - ili bar djelimično mokrom. pošto je temperatura bila od 10-12 stupnjeva cijelo vrijeme sam vozio s grijanjem da se auto dodatno hladi, nije bilo nikakvih problema s autom...vozio sam samo po jean krug odjednom da se motor i kočnice ne pregriju previše...po kiši je bilo zanimljivo jer onda mala snaga punta u odnosu na većinu drugih auta niej toliki hendikep...najzanimljive je bilo sa švicarskim nissanom gtr-om...na početku kruga ga prestigao po kiši...pa je u sredini staze bilo dosta suho i jedna duga ravnica na usponu gdje me je preletio i na kraju u zahtjevnom dijelu je opet bilo mokro i opet sam ga prestigao...najbrži krug mi je bio u nedjelju - 9:21.700 btg što je relativno ok...potrošnja na stazi je bila preko 20 litara...u svakom slučaju tko god može neka si priušti ring jer stvarno nema nigdje ni približno takve staze.