nikako da noću pogledam kod Klaudija
mislim da je Niko komentirao razliku i kaže da je neusporedivo 
Neusporedivo je s običnim svjetlima ako to misliš, ta dva svjetla imaju dodirnu točku tu što možeš reći
da svjetle jedna i druga ali ostaje pitanje kako? a tu morimoto možeš usporedit s običnim kao i
Fiat 500 s Ferrariem f430

. Pitao i Klaudija razliku između onih kineskih leća i morimota, i kaže da
kineske i nisu loše ali nemaju šta radit pored ovih, on će svakako još bolje objesnit u vezi čega jer ih
nisam ni vidio ni probao.
Duga svjetla sam ostavio obična uz ove jer sam primijetio u puno auta da ova što imamo na đurđi su tako reći
reflektori, neznam, makar meni, jer se u daljini spajaju u jednu točku a drugim autima duga su bezveze, da ih ne
nabrajam... i nigdje duga obična nisam vidio tako dobra kao na đurđi, pa uz ova duga svjetle nevjerojatno, čak i cura mi
kaže da ne vjeruje kako je dobro, a ne zanimaju je baš auti a svjetla pogotovo :hehe:.
I još jedna stvar što me se dojmila kod ovih svjetla. Ove leće pokrivaju široki kut, tj. svjetle dosta široko, tako da u zavojima,
i onim oštrim, nema više onih crnih rupa koje obična svjetla ne mogu pokrit, a znalo mi se desit da uđem u desni zavoj a tamo kamenje
koje bi se vidjelo tek kad auto izađe iz zavoja tj kad se svjetla poravnaju (mislim na to jer nemaju farove koje se zakreću
u zavoju) a toga više nema s ovim lećama.
Evo slika kako se vidi na zidu, a sutra razlika sa starim svjetlima. (malo mi se ruka tresla na ovoj zadnjoj

)

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us