pa da obrišem prašinu sa topica. malo se radilo na zmiji.
nova i stara zadnja klupa

kad sam već raskopao zadnju klupu sproveo sam kabel za bose...sve kako treba u kanalice pod kopče

mjesta za nogomet noooooot sve sam ruke izgulio nema mjesta za ništ

kabel na mjestu

pametni znaju čemu služe rezervne kopče

kabel u gepeku na mjestu

da nebi sve bilo monotono monitrao lajsne sa krom uzorkom alfa romeo

usporedba stock sjedalo i nova sjedala (Alfa GT) (koja sam uzeo natrag, na moju sreću!!!)... perverzija

da da konačno je i to gotovo! mislim da nije nitko bio toliko bedast da napravi ovo što sam ja napravio.
ok, ovako je krenulo

woofer na mjestu, pojačalo spojeno...žica sim žica tam

malo raskapanja, spajanja

da malo osvježimo Tomason čepove

otišli seleni u gornjoj vilici, drugi seleni. vilica origigi TRW, žig od alfe prva ugradnja

kako sam izbio selene, taman sam namjestio vilicu i da ću opalit čekićem od 30kg po selenu ... i onda je sam ispao van dečki moji to je strah

filter zraka na pregled, da bi došao do njega moram dignuti auto, skinuti plastiku ispod motora blablabla

ROFL malo je zamazan

s čime odmastiti filter- K&N, dva puta sam ga šrpricao...

znači ovako nakon što sam promijenio selene u vilici i dalje sam se čulo lupkanje u ovjesu...možda i ne u ovjesu. znači dijagnoza doktora
"Otišli su nosači motora", doktor je napravio fini zahvat zamjene i sada sve štima. ostaje još za zamijeniti selene u zadnjem mostu i balans štangi jer su dotrajali.
evo nosača...

problemi, luft ovdje

raspala se guma između pikse i nosača

i zašto bi se ja vozio na zimuljama

HU ovakav HU onakav... FU back to the original blaupunkt 937
KLIK evo ga

zamjena manžete. nakon toga rastavljanje motorića od zadnje brisača....doslovce se zabetonirao. rastavljanje čišćenje, sastavljanje, radi

ali to nije sve...

desni dio lampe origigi, lijevi nije

na slikama se slabo kuži, ali efekt je...smoked lampa. odlično se vidi kroz njih!

spoiler

popravio branik!

evo repine

malo je spuštena

promijenjen set kvačila, seleni u balans štangi... ludilo brale.
rastavljen ovjes

prilikom rastavljanja auspuha popucali vijci veselje... spalili smo 5 svrdla dok nismo "očistili" rupe. most dolje, drugi seleni- spremni, odmah zamijenjena i porozna manžeta na unutarnjem zglobu.

drugi set gore, valeo. set koji je skinut sa alfe je bio origigi, također valeo (FIAT by valeo), trenutačno stanje kilometar sata 172k km.

turbina je još tu

branici dolje!

farovi očišćeni

za sada ovak...

od prilike ovako to izgleda

zadnji kraj trebam složiti do kraja... ja super zadovoljan, bomba!
Vidimo se u Rijeci!!!