0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Hvala, samo je prljava ko svinja, prođeš jedanput po onom nonom šoder kružnom i auto ko da ga nisi prao godinama :rolll:
(Image removed from quote.)Vidim da si bio i na Cresu, najbolja cesta za testiranje amortizera i selena :hehe:,inače alfica mrak, kod mene se isto čuje onaj tok, u srijedu sam kod mehaničarapa javim šta je bilo, inače muzika je na 45 pa onda nema problemaP.S: ne mogu a da ne komentiram, umro od smijeha, vidiš da fali onaj dio šume iznadzadnjeg stakla, to sam ja posjekao lani...
Citat: Irvine159 - 15-10-2009, 11:00:01imaš natpis giugiaro samo s jedne strane?da zašto, on je dizajnirao samo lijevi bok :hehe: :hehe: :hehe:
imaš natpis giugiaro samo s jedne strane?
odlicno izgleda
ehej pa di si ti, kad ćemo na kafče
Evo koje fotkice sa zimuljama i Kosei felgicama (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
te felge odlicno izgledaju i sa velikim profilom guma
fala fala, za sad sve štima, samo mi cvilkaju seleni na lijevoj gornjoj vilici Bemti miša :hehe:
samo mi cvilkaju seleni na lijevoj gornjoj vilici Bemti miša :hehe:
ma samo podebljaj muziku i ........
mislim da je to po defaultu. meni nisu bili nasli nikakav luft na ovjesu kod seba, a cvili za popizdit sad kad je hladno cak mi neugodno po gradu
znaaaaam kako vam je
Ugradiš mazalicu i bok
Ozbiljno ti govorim, ima dečki tu na forumu koji ih imaju i voze se već 2 godine bez beda...Na donjim selenima se stavljaju s gornje strane a na gornjim nisam siguran ali mislim da s donje strane ili bočno...moj mehaničar je također to slagao dvojici na 156 i na 147 i nema greške...