0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ovako smo se dogovorili kad smo tamanili platu macola u macoli. uzzy daje na raspolaganje GTV, fjs daje 24v motor, mi ovdje u zagrebu krampamo pod autom i kad bude gotova svako od nas dobije auto mjesec dana i da ga unapreduje za to vrijeme. ja sam rekao da ce za mog mandata dobit takvu getribu da ce se saltat ko u putar, tomo je rekao da ce u njegovih mjesec dana ovo postat najjaci 24v u HR , uzzy je nesto spominjao da ce usavrsit ovjes, a za fjs jos neznamo sta sprema. mislim da je rekao ulasitit inetrijer i slozit rasvjetu. nakon par mjeseci budemo vidili sta ce ispast iz auta.inace ko zeli uvatit i radit neka se javi. :hehe:
Upravo tako....I ne vidim zašto bi ti za to trebao misec dana, može se to i u 2 dana kad je 24v u pitanju
pa ako nekome za crash test treba 2 dana onda je to stvarno prirodno nenadaren čovjek
cekaj kakav je to kanistar od iza jel to umjesto rezervara muho jel moze taj ts se napasat kod mene u cadjaru frane nisi napiso koja naknada je u pitanju :rolle: :hehe:
a di ce uzi mazdu parkirat
Paaa za Grobnik ja ciljam skromno da idem ispod 1:50, a neki misle i da bude to još par sekundi bolje...Ali prerano je sve govorit, jer bez pravih lampica to nebu šlo kak spada, neee...
nemoj samo za zaboravite zašarafiti kotač/poluosovinu od silnog ušminkavnja
znači idu lampice na poluosovine :hehe:
nego šta, i to crvene da izgleda ko da mi "gore" diskovi čak i dok je parkirana satima : : :
i obavezno plave neonke pod auto i unutra i cajgeri na štoku i iza neki ogroman spojler :hehe: :hehe:
od lampica
Gleda sam sad neke stare epizode Night Ridera, polako skupljam ideje : : :
ovo mi postaje najdraza tema ali ja se necu prijavljivat na listu jer:- nema zimske gume- vjerijatno bih ju prvo ispolirao do visokog sjaja pa bi bi me ubili :