0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A torzije .................. .
U Zadru su ti otvorena vrata pa ti vidi......... .Ali bez Bare ne dolazi :hehe:.
U Zadru su ti otvorena vrata pa ti vidi......... .Ali bez Bare ne dolazi :hehe: .
kirurški precizno odrađeno(Image removed from quote.)
opet mi ispa auspuh al na moju sriću skoro ispred vrata od auspuh servisa. malo su to poredili i uzeli 100 kn. mislim se stavit neki malo zatvoreniji lonac jer je ovaj full protočni, a dosadila mi je buka. oće izgubit šta na snazi ako ga malo zagušim
nece, daj stavi neki normalni auspuh s izlazom straga pa tamo deni ptorocni auspuh. ovo je za kurenje nogu pjesaka
ja mislin da se ovo ispunjavaju valini zahtjevi; radio, tapeciranje, auspuh..............
malo bi ga stiša i volija bi da je malo dublji, ovako kad vozim na 4-5000 okretaja pari da gazim auto u crveno.ovako bi nešto(Image removed from quote.)
ovo mora da je jebacko tiho :hehe:
pa napravi!
Neka promjer cijevi bude približno tvornički za TS motor, a lonci normalni, ne protočni. S kamionskim cijevima izgubiš svu snagu, ubiješ kontra tlak, usporiš pražnjenje cilindara i upropastiš okretni moment na nižim okretajima. Nemoj da te dizeli počnu šit na semaforu.Pusti priče i bajke za djecu i poslušaj me. Tvornički promjer cijevi i tvornički lonac tj 2 lonca.