0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
nije stvar u snazi nego u tome da se izvuce neki maksimum iz motora ( naravno onaj koji ti djep i znanje dozvoljavaju). nemam ja nista protiv turbo projekata, ako su odradjeni sa isto toliko truda kao i ovo sta radi alan. ali samo nabit gore turbinu i slozit to da radi jer je najlakse doc do snage je meni papcinski. to moze svaki budalas. da ne spamam previse, Alane imas masivan respect za auto i jedva cekam da te vidim na grobniku da te posteno namazem pa da ti stisnem ruku.
Krajnja brojka bi vlo lako mogla bit cirka 270ks
Ako če bit 270 zapalit ču je Mora da ide iznad 280ks! Ima još rezerve u ispuhu, i kako sam rekao ecu.
Pa radilo se sve na autu za 100ks po litri ali znam da je to težko. No i 95ks/l če biti ok Najbolje ubrzanje 0 do 100 za sada (hebeno je kvačilo za dozirati hehe)gtv v6 0 - 100
nemoj se ljutit al taj civic ne zavreduje da se stavlja u ovaj topic bas i da je brzi.skuzili smo da imas civica koji dobro ide, al ovo je nesto potpuno drugacije, nije neki put sve u brzini.velim ne mislim nista lose, al ovo je projekt kakav se ne vida svaki dan i mislim da je alanu bitna samo brzina da bi stavio turbaka, nasvirao ga na 500-600ks i potrubio ti u prolazu