0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
to sta i ja kazem, ne isplati se po meni :rolll: a neznam zasto, ali meni se full svida volan od stare 156ice..sta mislis bi pasalo na 147icu?
pa neznam,i ne bas,nije mi nesto,ovo mi je super volan,malen,i dizajn mi je strava,ma ko i sve na ovom autu...... , samo ga treba u kozu mat stavit i sivi savovi,strava ...
šavovi ne satovi...)
kakav je to Megane Coupe pored..daj koju fotku nabacialfica je prekrasna, samo volan u crnu kožu
a neznam zasto, ali meni se full svida volan od stare 156ice..sta mislis bi pasalo na 147icu?
super auto, samo bi primijetio jednu sitnicu, mislim da bi trebao izvuci tu inox cijev oko 2 cm, steta kad auto fenomenalno izgleda,a tako skoro da nema auspuha
Alfica izgleda odlično sa spojlerom!!!!!!! a tek fasada na kući
odlican
dobra,dobra...samo nebi ju loše malo oprat s vremena na vrijeme
Clio, vidio sam ti Alfu na meetingu kada si bio. dosta je dobro ocuvana svaka cast
a moja ce se pocet srediti VALJDA. barem tako mi je stari reko nove gume, spustit je 3 cm, spustit cemo je garant, pa kozni volan, ali mi se cini da nista od volana, pa lonac a tvoja je cuvana ko oko na glavu covjece
stvarno svaka ti cast. a prednje GTA farove mi se svidaju hebote, i ja bi takve!
pa barem ti to nije problem,a trosak od sto kn mozda....to su radili mac njih....