0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
moe dvi mezimice.... (Image removed from quote.)
(Image removed from quote.)
mislim znam da je lijepši spol u pitanju ali razmisli dobro prije nego što netko sjedne na haubu od stakloplastike što znači da nije bilo baš naganjanja :hehe:
nedaš joj da jede ova je dobra :hehe: a neznam ti ja imena tih malih mjesta ali kad idem za ogorje sa starim i ženom mu ima isto tak kak si reko mjesta za naganjanje a šalim se malo ali to je vjerojatno več gtv profesionalna greška gledanja na ćukice pored sve osim ove u sredini ona mi nikad u životu nije baš puno rekla niti pomogla :hehe:
nemoj me ye....at to sam ja mislio stavljat, e ovo je več previše dobro kad češ više ti meni prestat krast ideje :hehe: : veliš i ti ideš u ogorje onda bi mogli jedan weekend skupa do gore
a ovo što se tiče ćukica moraš pazit kak stavljaš jer onaj đek iza je vrlo osjetljiv tak da ih dosta pri micanu te plastike zna pokidat to sve
zato ću nabavit još jedne prije nego se upustim u to.... prava rupa bez dna, dobro si rekao.... jednog dana kad popi.... zapalit ću je benzinom i kupit golfa duju dizela....
:hehe: ja sam reko pustit je put žnjana nizbrdo u more bar bum izravno antenu :hehe:
evo oro, moja skromna kučica u izgradnji....(Image removed from quote.)i pogled iz podkrovlja...(Image removed from quote.)i u sumrak....(Image removed from quote.)
jos stavi gori par topova na brdo,tako da ti niko nemore alfu ukrast. ima li pancete.Di ti je ova lokacija. :
a joj kako obozavam te GTV.poslje 145 stize GTV.od uvijek mi se svidala GTV. A.R. GTV 3.0 kad tad cu je imati.svi mi kazu sta ce ti to,trosi,kvari se.ma boli me k.... neka kazu sta hocu,ja GTV 3.0 cu imati matko odlicna ti je Alfica.
to su priče od ljudi koje nisu nikad sjeli u to auto.... ja dok je vozim zaboravim na sve troškove... inače auto je pravi izbijač novca iz đepova.... :hehe:
pa dalo bi se nać neko zemljište.... mjesto se u posljednje dvije godine izgradilo da je to za nevjerovat....
neman ti pojma.. mogu se raspitat pa ti javim....