a vidi se da nemaš pojma šta je transaxle bez uvrede, niti šta je rađeno na uzzyeti
to su auti pogotovo ovako složen da se malo i poigra sa njima, vjeruj neče to tako lako prdnut, nema tu puno elektronike... a što se tiče bmw-a ista stvar, ako nešto ne isprobaš kako spada i ne naučiš neke stvari onda nemoj imati toliko predrasuda nego se educiraj tj. ispraksiraj pa češ brzo mijenjat mišljenje....
ja san reka samo svoje predrasude...otiđi na ARCC forum i pogledaj projekt..pa malo vidi kakvo je auto bilo i u kakvome je tranutno stanju...
a to sta ti mislis sa svojih 25 i kusur godina da ja nista ne razumin i neznan..grdno se varas...sta ti mislis da si sve prosa i sve znas
je druga stvar...u zivotu nisi rastavija motor..te da ti nema ovoga foruma nebi zna razliku izmedu glave sa 8v i sa 16v.(slikovit govor).bez uvrede..
..to sta meni govoris govori i u svoje ime...nemoj mislit da se ljutin nisan al samo pokusavan neke stvari razjasnit...dakako..svako od nas ovdje ima svoja misljenja i svoje
predrasude tako i ja....ukoliko te tvoji predrasudi ne poklapaju sa mojima pa reci mi nema vaze..ja cu te svaki put poslusat i pokusat razumit ka i sada...
a to da sta mislis da san malo toga prosa gadno se varas....samo se siti sebe sa 17 god i onda ce ti sve bit jasno...vrlo vjerovatno je to da si ti sa 17 leta za balounom
i bija u svome svitu ja nisan mene zanimaju neke druge stvari...ja razumin da si stariji i da si amo rec dosta toga prosa..al opet me nemoj pravit ludin kad nisan ...
ja bi samo tija kad ovo procitas da se ne ljutis nego da ka normalni,razumni ljudi razjasnimo to ..tj vec jesmo...

sorry za