Šta veća cijena, državi bolje, njihovih dio se samo penje........, ionako su građani postali škrti pa se ne troši puno... :hehe:
Nisu rekli kad je skakala cijena goriva mi smo zadovoljni sa tolko i tolko love od litre goriva nego uredno uzimaju postotak........
Nažalost ova je država zasnovala gospodarstvo na trgovini, ljudi kupuju, oni naplatu pdv i to je to, rasprodaje se imovina, jel normalno da bi nešto kupija iz vani moraš to platit a nisi ništa izveja da ti pare dođu, muke ti tako bit pametan, kod nas su se trgovci obogatili u kratko vrime, u proizvodnju se ništa ne ulaže. Ja san siguran da bi ljudi na jugu radije tvornice šta bi zaposlile par sto ljudi radije nego most...., te bi tvornice izgradile most......
Volija bi dan nan ovo lito niko od turista ne dođe, da in više ne padne napamet zatvarat tvornice i radna mista od kojih ljudi živu 365 dana u godini, a ne radit na misto tvornica hotele......, kod nas postojeći hoteli propadaju, nismo u stanju ni održavat ono šta je davno napravljeno.........., moramo svatit da smo mi zemlja di ozbiljniji turizam traje cca max 2miseca, koće doć na more izvan sezone, nije da imamo gradove od 2-3miljona stanovnika pa ima šta razgledat 15dana.....,