isto ti je 120ks ili 105ks... a najbolje mi je pitanje "zasto nisi uzeo 120ks",,ista stvar, ni jedan ni drugi ne idu nikam! a ni 2.0ts nije nista bolji.
sto se tice kvalitete motora meni se daleko najgorim pokazao 2.0TS.
ako hoces auto da se vozis normalno isto ti je 105 ili 120ks,,ako hoces 147 koja ide uzmi dizel i chipni ju jer 2.0ts motor isto neide bas najbolje u srijali a meni je zadavao probleme unatoc tome kaj je imao samo 80tkm 
Danima čitam ovaj post i potpuno se slažem s Lepim.
Moja 147 ima 105 ks i sigurno da to nije dovoljno. Za utrku. Kad sam kupovao 147 prošle godine, AC je imao u ponudi 105 benzin i 120 dizel. Godišnje radim 12000 km, i cijena benzina nije nikakav problem, no zvuk Alfinog dizela mi nikako ne odgovara, pa sam kupio benzinca. Čak ovaj 1.6 105 motor mi ima dizelski zvuk u usporedbi sa predivnim zvukom moje 155 2.0 8V. Što je tu je. Vozio sam frendovu 147 sa 120 benzinskih konja i nisam osjetio nikakvu razliku u elastičnosti. Činjenica da ova sa 120 konja prije dođe do 200 km/h, kod moje se osjeća da nema zraka nakon 180 km/h, a najviše sam uspio "nadrobiti" je do 195 km/h i to je trajalo cijelu vječnost. Kako se u 98 % slučajeva vozim normalno bez neke utrke, jer sam sad ponosni tata, ovih 105 konja može proći. Osim kad upalim klimu, tada sa troje odraslih ljudi ide sramotno!
Ogromnu razliku osjetim kad nakon trome 147 sa 105 ks sjednem u 155 2.0 koja pršti, grize, vrti se, luuda je! Ali i nju nemam gdje voziti, po Sisku je nemoguće, a na cesti Sk - Zg je toliko policije da opet ništa. I to je to.
Ako hoćeš 147 koja ide, svakako to mora biti minimum 150 ks! I to dizelskih! Vjerujem da je Ducati Corse sa 170 ks poseban auto, vrijedan kolekcionarstva, i tad bi pregrizao i zvuk dizela.
A što se tiče razlike između 147 sa 105 i 120 ks, zapravo SLIČNOST je samo u zapremini. Motor sa 120 benzinskih konja je sličniji onom od 150 benzinskih ks i od njega se razlikuje jedino po promjeru i hodu klipa.
Motor od 105 ks ima drugačiju kutiju filtera zraka, drugačiju cijelu usisnu granu, druge, manje izdržljive svijećice, drugu ispušnu granu, drugačiju centralu, nema hladnjak ulja i nema FAMOZNI varijator faze ventila.
Znači da razlika od 15 ks niije samo zbog varijatora. Motor od 120 ks je od kutije filtera zraka do zadnjeg lonca identičan onom od 150 ks, osim naravno zapremine i centraline.
Sve sam ovo naveo zato jer svi koji imaju 147 sa 105 ks maštaju o tuningu ( pa tako i ja ) i o par konja više. Sad vam je sigurno jasno zašto Seb kaže koja se HRPA stvari mora promijenjiti za samo par konjića, a auto i dalje ne ide dobro.
Možda bi trebalo u 147 staviti 1.4 TB motor iz Mita, da je bar malo zapapri...
Do tada... :zzz: