0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Lepi di si uzeo gume i kolko para?ja ću na proljeće uzet isto Pirellice, al mislim da ću ić na P ZERO ove nove
Sad baš gledam, kod Lašiča 113 ojra sa DDV-om 94.83 bez, kod Furlana 125,15 sa i 104,29 bez za 215 45 R17 225/40 R 18 PI P NERO 92YXL KOM 123.92 bez 148.70 sa DDV-om, Lašič
ktstrofa .... previsoko ....
stvarno je zabijena u pod ma kud si bas slikao pored dva das auta, kvare ti sliku
ma slikano mobitelom bzvz samo da i ja vidim usporedno sa starim slikama koliko je spusteniji. ova guma stvarno dozvoljava da se auto jos malo spusti u odnosu na 225 na kojoj bi strugalo e marin ajde izmjeri pliz koliko imas od poda pa do blatobrana napred, tako da ti metar prolazi kroz srediste kotaca
moze, samo kad dodem doma. u kamionu sam
isao danas nesto obaviti za firmu pa puknuo slikicu auta sa novim gumama i novim setupom ovjesa ...auto se sa pzero nero i novim setupom gewindi ponasa odlicno (Image removed from quote.)
na koliko si napumpao gume, : jel ti se dobro ponasaju :
na 2.2,,super se ponasaju,,kaj tebi ne? ,,na koliko su tvoje? :...hvala svima
Alfa vs 2xdas ova mala mi je *ebena ..svaka čast,predobra je (stanu li 2 prsta između ? )
meni su odlicne, ja ih imam prednje na 2.5 zadnje 2.3.
dobro,,ipak je tvoj malo tezi napred. meni je za sada OK ovako. budem kasnije isprobavao
kaakv je to novi setup gewindi??
izmjerio ispred 64 cm a iza 67 cm. mjerio kao sta si rekao po sredini felge izmjeri kod tebe