neocekivani update:
Danas cistim 147icu i reko idem pogledat ulje i kajtijaznam i skuzim da na vezonm limu imam rupu kakvu imaju svi JTD za dovod hladnog zraka. i neda meni vrag mira sjetim se ja da imam doma Simotu mini CDA i reko idem ju isprobet ponukan time sto sam na Selespeedu bio prezadovoljan sa Simotom. namontiram ja nju direkt na debimetar (mini CDA tamo najbolje radi) a dovod zraka rijesen jer sam skinuo plastiku na veznum limu i time napravio rupu za dovod hladnog zraka..

zakljucak: filter radi predobro a cuje se da je to strasno

,,odaziv na gas je puno, puno bolji u odnosu na BMC CDA, na istom pravcu sa BMC hvata 142kmh a sa simotom 145kmh. i to sam isao nekoliko puta isprobavat i svaki put isto. tocno se osjeti kako autu vise odgovara Simota a jedan od razloga je i to sto se filter nalazi na debimetru i time debimetar dobija jaci response od filtera. nakon voznje po gradu i cuđenja da nesto radi bolje od BMC CDA otvorim haubu i idem isprobat filter dali je vruc,,,filter hladan ko led (hladnog zraka njemu dovoljno

)
sutra sljedi malo bolja montaza nego ova,,,ovo je bilo provizorno samo da vidim kako radi

eto jedan od dokaza da nesto sto je skuplje nemora bit i bolje,,barm sa AR