sa svojom 146icom, (4 odraslih, dvoje klinca - kao nebi se smjelo

: sa tako puno ljudi u autu), pun gepek, 170 km/h i to živanih, ali stiskanje gasa samo zbog gužve u ljevoj traci pa sam išao u preticanje i onda mi se napikavala na gu_icu x5tica, a ja kao pametan po gasu da se maknem sa ceste. full pametno .... ne trese, ne vuće, ne urla klizi, valjda bi mogla još, ali ... je ne bi svoj autić tako natovareng forsao.....
230 km/h (ako kilometar sat dobro pokazuje, a vjerovatno ne...) u "narodnim kolima" corado G60, i sve što je bilo preko 190 zvučalo je kao da će svaki tren nešto otpasti sa auta (koji je bio btw sa oko 2000k pređenih kilomtara), urla, trese, zvuk vjetra na šiberu, vratima, gepeku, u biti svuda.... mislim, povuće auto (pogotovo treča brzina) ide, precizan na volanu, samo po mojem mišljenju malo da su bolje kočnice, na velikim brzinama ne koči kako bi trebalo ili mi se čini.... (malo nam je na zg obilaznici "bauljao po trakama" tamić

, pa je bilo koćenja sa "ajd bolan stani" koji se osjetio na oko 140-150, ali ne i prije, ali je i to bilo dovoljno za usporiti na 90-100 da se ne skršimo).
opči dojam: radije u Alfi, sto puta... tiše radi, ljepše - "mekše" prelazi preko neravnina preko 80-90km/h, kočenje meni osobno puno bolje u Alfi (Alfa doduše jače "zaroni" sa prednjim krajem, pa mi se možda samo čini, ali ipak).
Naravno, to nije moja uobičajena vožnja, ponekad, ali samo kada je prazna cesta, sebi za gušt dok me radar ne drapne, a onda....