0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
njegov tjedan se sastoji vjerojatno ovako:pSUTRAuSUTRAsSUTRAčSUTRApSUTRAsSUTRAnSUTRA
Razmisljam se ili 2.0 V6 turbo ili 2.0 twin spark i unutra uvaliti turbo,cak sam i razmisljao 3.2 V6 motor siknuti unutra.....neznam ni sam,ali volio bi imati turbo jer ga obozavam!!!
Ima jedan decko u Opatiji alfu 156 2.0 twin spark turbo,navuko je on preko 210 ks,ima to oko 240 mislim,taj auto tako cupa,decko je automehanicar,mislim da se zove Dino,tako nes....ali nisam ga vidio na forumu,....taj auto cupa ko blesav!!!
Alo kolega pa kad će više koja slika od crvene riječanke i ako se ne varan tribala je danas na cestu :
SUTRA ce na cestu.... :hehe: :hehe: ......ma svađam se kompa sa majstorom,to kao da sa zidovima pricas,samo lazu,mazu,muljaju,sad mu svaki dan visim u radioni da mu dosadim i da napravi sto prije da negledamo vise jedan drugoga!!!!U petak ce na cestu.
A psmtr, baš san mislija da ćeš danas Daj nabaci koju sliku kad budeš u radioni
poslušaj kolegu -164- dobro ti veli, a ako i staviš na ts turbo onda ti opet slijedi sve one modifikacije motora kao ko kad na turbaka stavljaš jaču turbinu, ako češ stavit na ts samo turbo potrgat tj. samljet če ti motor, ts sa turbom 240ks moguće ali to može složit jako malo ljudi da valja jer u protivnom opet sve se trga (a iskreno može bit a opet nemora bit, nek on sa tim ts turbakom ode na valjke -prave valjke- ne one po 200kn kaj ti naprave žnj majstori sa još lošijom opremom, inače cijena boljih valjaka tj. sa boljom opremom je cca. 100€ jer nisu svi valjci za sve aute, za svaki auto treba modificirat da to bude kak spada) uglavnom ako baš očeš turbo stavi 2.0 tb i chipaj na 240-250ks i to ti je itekako dovoljno jer sumnjam da se svaki dan voziš 250 km/h
SUTRA je novi dan...... taj auto je kao bigfoot, imas li ti uopce alfu ili nekog fiata pa nas tu muljash......
Hoce li ugledati ta alfa svjetlo dana?
sutra