@Agy nije ustavni zakon, vec Ustav ( temeljni propis neke drzave). Ustavni zakon je nekaj drugo.
nisi baš u pravu al nema veze... ustavnim zakonom iliti zakonima se definira donošenje i provedba Ustava, te pojašnjavaju odredbe odnosno proglašenje Ustava, pa bez Ustavnog zakona de facto nema provedbe Ustava, što bi značilo da u duhu ove rasprave ja sam se izrazila dobro .....
Legalis - Verlag Dashofer - Seminar: "PRESTANAK UGOVORA O RADU" - Vijesti mi je skoro pa home page

Glede ovog slučaja, definitivno treba diči paniku u policiji ! A da i kakvog nadobudnog novinara nazoveš, nebi škodilo... Naravno pod uvjetom da si 100% siguran da nisi bio u nikakvom prekršaju je će te maltretirat ako ti je samo jedna žaruljica pregorila... A i ovako će vjerojatno izmmislit neki prekršaj da se opravdaju...
A glede zaustavljanja, i ja imam iskustvo da alfe jednostavno više zaustavljaju... i meni se dogodilo da me lik isključi iz prometa radi "rutinske kontrole" i 15 minuta obilazi oko auta i obilazi pa me pita dal nosim leće, dal imam opremu, čiji je auto (a drži prometu s mojim imenom i vozačku s mojim imenom

), pa di sam bila i kud idem ?! ... pa je onda zvao one svoje pa nešto priča ... i sve ga gledam i ne zna ni sam šta bi...
I ja pitam - dobro , zašro ste me zaustavili , a on veli - imali smo krađu auta ?! Ja velim - kaj su crvenu alfu ukrali? Il mislite da vozim neku drugi auto u gepeku ? Očete provjerit da mi nije u pretincu ispred suvozačevog možda ?!
Iskustvo br. dva - prijava za preticanje kolone na vijaduktu preko pune crte... Ja poslikala odma isti tren mjesto događaja i to tako da se vidi policijski auto lijepo di stoji i policajci di stoje i vidi se lijepo cijelom dužinom isprekidana crta dokle pogled seže .. I to priložim uz žalbu sudu. Da bi mi stigla presuda kojom se moja žalba odbija jer je sutkinja uvažila izjavu policajca koji "zna" da je tamo puna crta . A moja fotka ...ono, halo ?! Eto, u takvoj državi živimo.