0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Imam MiTo iz 2009. godine i zanima me može li se na taj model staviti prednja maska modela iz 2016., znači facelift?Je li itko to pokušavao u HR i je li moguće bez većih komplikacija?
Bok svima, zanima me di se negdje mogu nać neke felge za Mita, tj koje dimenzije mogu ić uopće ako netko zna
dal trenutno postoji vec neki modificirani Mito, ili ima za kupiti svjetla na kojima je leca u sredini fara, a ne dolje pa da izgleda tuznoEvo moj opasni Paint da se vidi na sta mislim
Na svima dođe dolje jer je iznad daylight iliti pozicija, malo bolje izgleda kad su crni to ti je jedina opcija, po meni ga najviše spasi uz crne kad su okviri u boji auta, skroz drugačije izgleda Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalkma znam to u serijali, zanima me jel ima neka custom svjetla koja rjesavaju taj "problem"?
Kao kod većine talijanskih modela ima problema s previsokim tlakom električne instalacije, zbog čega učestalo pregaraju žarulje.
kakav je taj čmarušić debil to je čudo...
(Image removed from quote.)https://autoportal.hr/test/ala-romo-mito-1-4-tb-distinctive-2009-173-250-km-luksuzniji-i-mocniji-fiat-punto/?fbclid=IwAR0ewj4jnn_JjutjlPPrINa1RsyQvQ9kzHgEgJtWY5KhOdWxzfxT-XtrK0k