I da, ne treba mi nitko reci pogledaj ovo ono jer je sve novo kupljeno i stavljeno na motor( senzor temp, lambda sonda, tri mafa sam promjenio, senzor bregaste) Svi senzori su novi i bubine i kablovi i NGK je, dakle sve novo. Trazio sam di pusta falš zrak bas nigdje. Cistio sam gorivo, pumpa ne gubi pritisak, injektori ne pisaju i isto su cisceni. Cak sam pumpu rastavio i ocistio posto su budale stavile filter u pumpu goriva. Popizdio jer su me neki uvjeravali da varijator nemoze te probleme radit osim da promjeni zvuk. Ma radi sranje i to veliko... Meni to radi ocito jer je sve novo i polugeneralka radena... Dakle doticni zakrene pa vrati i tako u krug... Svaki put kad resetiram mapu ecu krivo nauci i auto losije radi... Al koja milina, danas sam se bez njega vozio i auto je ko beba... Jebeni solenoid je bio iskljucen i dok sam se vozio brzo i sporo i na 2100rpm nista se cudno nije desavalo... Ne puca na auspuh niti ne trza. Napokon sam si skratio muke... Cak se ni doticna greska p1173 nije pojavila osim da je iskljucen solenoid. Inace je uvijek bila tu. Mislim si fals zrak da zbog njega i niceg drugog... Gospodin doticni radi velike probleme na niskim obrtajima... Slabije su perfomanse ijako se cuo samo par sekundi nego sto upalim auto... Isto tako obrtaji malcice variraju do 2100rpm na bilo kojoj brojci i isto tako ler gas zajebava skupa sa cijelom mapom zbog doticnog. U glavnom radi sranje.