0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Telefonke 16" su ovo ljeto sve bile sa gumama 1800-2200kn a bez guma cca 1500knevo kolega daniels prodaje bez guma za 1300kn ako se ne varam
Jesu te felge 5x98 ili 5x100Jer jedan oglas kaže jedno a drugi suprotno
Jesu li čepovi na svim originalnim 18" felgama istog promjera, i koliki je promjer?
Jesu, isti su...pitaj Seba za cijenuNa ebayu ih ima dostahttp://www.ebay.co.uk/itm/SET-OF-4-ALFA-ROMEO-WHEEL-CENTRE-CAPS-NEW-/270475806526?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3ef99d473e
kako dobiti od servisa ovlastenog da su na alfu 147 jtd isle u originalu kao dodatna oprema 18 cola felge?da li je to uopce moguce?
pa zamoli nek ti isprinta stranicu iz brošure od JTD koja je imala 18" (Ducati) i nek ti lupi dolje žig, valjda budu htjeli :
valjda budu da,raspitivao sam se zbog upisivanja,jer su se sada svi poceli bojati po tehnickom,i traze neki dokument od servisa....samo sta su kod nas u rijeci banana servis totalno,probam zvati sutra i pitati....po nekoj logici bi trebalo bit sve ok,jer su isle te gume i felge na taj auto..
za kad ti to treba : da ti ja posaljem kopiju moje prometne ( talijanska ) unutra su upisane sve dimenzije koje idu na 147
Pa za sljedeci mjesec,hm,ne znam ako ce im to sta znacit,posto cu sigurno dobit odgovor mi smo u Hrvatskoj,ne u italiji..Po user manaulanu ima tablica di pisu sve gume i felge,ja imam sad 7*18 i 225 gume...isprintao sam to i probat cu sa tim u servis da vidim ako ce mi lupit pecat da je to ok...
ta 225/40 guma nikad nije išla serijski na nijednu 147, tu će možda biti mali zaheb :
imas knjigu od auta.?
mene pitas :
mislim da je mene pitao :
istina..na 147 su išle:215/40/18 i na GTA:235/35/18
A dobra guma u toj dimenziji oko 2500kn
ma nađe se i jeftinije
Kod bilo kakve nesrece nedaj boze ili provjere obicne, ako nisu dimenzije koje su upisane, tehnicki si neispravan, i drze se toga, nije da ajde prodju preko toga jer bar nesto imas upisano..
ali po meni je doslovce isto 225/40/18 i 235/35/18...