0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Orginal su 205/60 15, a za ovu priliku san našao rabljene 195/50 15. Alfa se spustila 2,5 cm zbog nižih guma. Interesantno je da ove gume koje je čovjek mislio baciti God Year Eagle F1 drže bolje od mojih novih Pirelli P6 koje sam dobio na autu (skoro nove) . Pirelli šlajfa po suhom asfaltu u 1. i 2. brzini, auto potpuno serijsko.
Origigi dimenzija bi trebala biti 185/65/15 ili 195/60/15, ali to su zbilja prave balonke...Zato je tako i čučnula Alfa u zavoju kad su gore 195/50/15, a vjerovatno je Alfa sa njima imala i osjetno bolje ubrzanje...
Sjećaš se kad smo prije raspravljali o ovjesu na 156, kako ti se sada sviđa u odnosu na staru generaciju Tipo/... :
(Image removed from quote.)Jučer dobila nove tablice (išao na redovne, za dlaku mi izmakao broj 156 ).Danas se upoznala sa Velinom Alfom. Evo ih u trenutku kad "ćakulaju" i izmjenjuju iskustva.
i sad da tu sličicu 100×80 pixela stavim na desktop?
i opet je veličina thumbnaila kad kliknem. krivi link si stavio kad si uploadao
Mala preinakaPukla je ova gumena cijev od zraka, pa sam napravio od inoxa jednu koja će vječno trajati.(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)