0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Da se utegnuti, znam da je netko to upio i da dobro stoji....ako nije puno para kupi pa probaj
ovo je tema o GTA modelima pa u pitati ovdje....zna li netko da se prodaje u hr 147 GTA...tražim za sebe....postoji jedan uvijet osim da nije razvaljena a to je da je auto crven....sve mi se čini da u u italiju morati ići tražiti ali tko zna možda i kod nas ima
Alfa Romeo 147 3.2 GTA, 2003 g.
tnx...ovo sam tražio....pošto i bolja polovica ima prste u ovome onda je crvena GTA jedini uvijet da se proda JTD koju nebi inaće prodavao jer sam prezadovoljan sa autom...uskoro bi u dvorištu mogle biti parkirane dvije talijanke od 200+ konja ...jedna je već na putu a izgleda da će i druga bitijel netko možda gledao ovu iz toyotinog salona i ima li koja informacija o autu osim ovoga što piše u oglasu
znači ova from toyota je razvaljena...to onda i opravdava relativno nisku cijenuShoei....znaš možda okvirnu cijenu...dok ne prodam svoju 147 neću zivkati ljude jer ispadam neozbiljan a nije mi tako hitno jer imam drugi auto pa kad naiđe prava prilika onda ću uzeti
kažem ti...malo mi je glupo zivkati nekoga samo da pitam za cijenu jer kad se kupuje takav auto onda cijena nije prva stvar koja se pita....a cijena mi i nije presudan faktor pa samo ako otprilike znaš koliko bi tražio...20...25...?ako je samo motor problematičan na ovoj iz toyote onda i nije tako velik problem ali ako je bila jako razbijena onda je problem....garažu i dobrog mehaničara imam pa ćemo lako rastaviti motor i sve srediti ali sa limarijom se ne želim zezati
ako je 20 onda mi je to ok cijena...naravno ako je dobra kao što kažeš...tnx za info
svatko tko zna za dom dom-ovu GTA će ti reći da valja
već odavno nema te felgemislim da je sad na serijskim 17'' telefonkama a viđao sam ju i na 18'' Ultraleggerama
Ponovno u prodaji i ova 147 GTA:http://www.4kotaca.net/index.php?a=2&b=194873
ne.
zato se gta ne kupuje polovna nego nova u večini slučajeva ili polovna na dobar prijednlog frenda jer npr. zna vlasnika pa čovjek kaže kaj ne valja pa da se zna srediti a ne da ostane na cesti negdje, inače 147 gta mi je zvijer samo takva ali jedino kaj mi na njima nije to što naspram gtv izgledaju previsoko i po unutrašnjosti je na gtv nekak puno više sportivo jer ima skroz spojen most nema rupu do mjenjača, ali da bi se žalio na jednu 147 gta sigurno nebi i usput u ac-u je stajala jedna bijela gta sa zatamljenim šajbama ali u chrome boju ne u crno i izgledala je prebolesno zna možda neko neke o toj alfi :