sve si ti točno rekao ali gledajući očima stotinu "drugih"
sve si falio 
ja sam mislio na te "druge"-na oči svekolikog puka-npr. moje babe a to je da je to 156 sw kao i bilo koja druga sw(ponavljam ne ulazeći u detalje)...zar je uspoređujem sa renault thaliom???
a to o gorivu je isto tako .ebena istina da kazaljka pada brzinom svjetlosti....ne ulazeći u to da je taj lik ulije lakše nego ja svog dizela 
a to treće o kvarovima to ne znamo jel se njemu kvari i kvari li se v6 više ili manje od drugih 
Pa mislim da usporedba ta dva auta ne stoji to bi se složila i tvoja baba kako kažeš, kužim ja šta ti oćeš reć ka i onih ostalih stotinu jer da su isti onda bi ti bilo svejedno koju kupuješ bilo gta ili tu jtd ali ipak se nisi mašija za gta iz razloga šta je previše drukčija tj šta se nije uklopila u želje i opet se vraćamo na kalkuliranje.
Tilo bi se da izgleda ka gta ali da se plati ka bogec sa manualnom klimom.
Tilo bi se da ima zvuk ka gta ali pod uvjetom da troši plinsko ulje.
Tilo bi se da ide ka gta i brže ali da troši 5,27litara plinskog ulja na 100 km
I sad ljudi koji voze tu hebenu gta ispadaju predmet sprdnju u najmanju ruku samo i triba ih podvrgnuti psiho testu jer nisu normalni, jer otkud njima drskosti vozit jebeni auto koji troši po nečijim kalkulacijama 23 litre dok on pipla traktor ka da su mu žileti ispod papučice dajući gas samo ako je u škarama tj ako triba izvuć živu glavu....
To je osnovna razlika između bogeca i gta, razlika je u klijenteli na koju je ciljano a ne pogled sa 100 metara žmireći na oba oka.
Kolega oprosti ali nisi u pravu isto ovo bi reka i tom digiću koji je vjerojatno dobija pod račun i sad kalkulira oće li isti špagete za večeru ili će se zadovoljit sa pomidorom i malo mozarele....da bi se moga vratit doma sa benzinom, amen!