Uskoro izlaze još dvije Zastave, jedna posve identična Fiatu, druga ne baš potpuno. A onda dosta dugo neće biti ničega s talijanskom poveznicom.
Bit će dosta istočnih modela, svakako više nego što bi trebalo da sami radimo seriju. No radi se zajedno s Rumunjima i nekoliko drugih „balkanskih“ edicija, pa je poanta da automobili budu zanimljivi i njima (koji su mnogo veće tržište pa nažalost imaju pravo veta). Mi imamo tu i tamo prostora razviti neki naš model ispočetka, što smo zasad koristili za Zastave, a u budućnosti nadam se i za neka druga specifična vozila rađena u ex-yu. Moje su želje IMV kombi, Tamić, Citroën GA, DAK, VW Caddy... Ako dobijem prilike razvijati takvo što posve sigurno neću trošiti priliku za izradu neke Alfe ili Lancije, em što modeli već odavno postoje em što nisu prekarakteristični za naše ceste. Da sam ih nekoliko stavio na listu želja, jesam, ali to će nažalost u mnogo većoj mjeri ovisiti o Rumunjima nego o meni.
Fiat, Alfa i Lancia su sjajno pokriveni prilično dostupnim modelima preko eBaya i specijaliziranih sajtova. I osobno su mi ponajdraže teme skupljanja, no za ovu ediciju nisu prioritet.