Da ne mislite da se samo s Bubom bavim :

Nisam bio dosta ništa tu pisao, ali eto čisto informativno, neke slike i tekst

Kada se bavite glazbom i auto vam uglavnom najviše služi za prijevoz opreme onda se morate pomiriti s time da će se oštetiti na neki način, no ako pripazite i to se može izbjeći...Kako volim svoj auto pazim ga i mazim, naročito pazim gdje ću parkirati da je najsigurniji...Nekad ni to ne pomaže

Svirka - Rukavac, Petrova
Ili netko se naslanjao s remenom, ili šarao ključem, čepom, tko će ti ga znat

Ista svirka, napuknuto zadnje svijetlo, možda bocom...Opet, tko će ti ga znat

Nekako to pregrizem, što sad....Pred koji mjesec dao sam tati da ide na posao s autom, tj. do Kastva...Kako on vozi Clia nije previše naviknut na karavana pa ga je malo taknuo u zidić ispred kuće s prednjim desnim krajem branika...Slike nemam, ispolirao sam koliko se je dalo, ali ne zamjeram mu, jer eto, desi se što sada...

Alfa je svoje parkirno mjesto imala ispod balkona, sada ima ispod palme

Čista i uredna

Svirka - Draga Di Lovrana, pir
Slagao ja bubanj, nisam čuo da mob zvoni...Doleti frend iz benda i kaže: " Ej Mlaji, zvao sam te al se nisi javio, netko ti je opi*dio auto gore, čini mi se neki plavi Peugeot..." Ja pi*karam, prvo mislio zeza me on...Odem gore, vrtim se, ludim...Dolazi dečko i pita me ako sam ja vlasnik, da mi je on opalio u auto...Sva sreća, poštenih ljudi još uvijek ima, tako da se nadam da ću ubrzo to riješiti....
Gornje udubljenje izvedeno s retrovizorom, da nisam vidio plastični retrovizor rekao bih da ima željezne

Ponekad je stajala u garaži, sad garaže više nema, nova prostorija je napravljena....

Toliko od mene

EDIT: Popravljeno je već odavno ovo što je bilo izrusano i udubljeno