Sigurno je da je lakirana bila vjerojatno, a daljnje stanje treba vidjeti, cinjenica je da na svakoj ima sigurno posla i za raditi, ali za Ts je to sve puno dostupnije sto se mehanike tice..
To je nekako i moja misao vodilja. Potpuno mi je jasno što kupujem i planiram odmah uložiti u nju 7-8000 kuna, možda i više ako bude nužno, ali sa ciljem da nakon toga imam auto u tip-top stanju. Ajde, ovo tip-top zvuči malo pretjerano, ali da bude onoliko solidna koliko može biti auto te starosti i tog tipa. Svakako, sumnjam da V6 TB mogu za te novce dovesti u takvo stanje i da dugoročno nemam pre velikih briga, pogotovo jer će auto biti i uglavnom se voziti po otoku gdje baš i nemam na raspolaganju ozbiljne majstore.
Imam drugu alfu i motor za svaki dan i duža putovanja, ova bi bila predviđena za laganini uživanje i nebi radila više od 5-10tkm godišnje, ako i toliko.
Ono što me muči je moje ograničeno poznavanje mehanike na GTV, tj. nepoznavanje uopće, osim onoga što sam pročitao na ovom i drugim forumima (a pročitao sam jako puno, samo ne mislim da radi toga puno i znam), u kombinaciji s tim da auto nije registrirano i ne mogu ga odvesti na pregled kod mehaničara koji poznaje ova auta.
Na koje stvari da obratim pažnju ako idem pogledati auto? Svjestan sam da me čeka ulaganje i na to sam spreman, ali ne želim napraviti neku kardinalnu grešku radi koje bi bilo kakvo ulaganje izgubilo smisao.
Znam da je zadnji ovjes problematičan i skup, vidim da se često spominje zadnji most kao posebno problematičan dio. Postoji li način da provjerim ovo i druge eventualne kritične točke na licu mjesta, sa svojim vrlo ograničenim znanjem mehanike? Bilo kakav savjet mi zlata vrijedi.