Nastavljam sa projektom kojem je tema bila zakljucana pa sam otvorio Novu temu..
U pitanje je:
Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTDm
2008 256tkm
110kw(Sad nekih 160kw mozda malo manje trebat ce je ponovno mapirat)
1752v hybrid od 2.5tdi
Jtd Performance intercooler sa fmic cijevima
Fmic hladnjak ulja
Viktor Downpipe
Dizne 308 pumpa r80 nisam siguran
Lastovcic auspuh
Rottinger t5 buseno rezani sa ebc yellowstuff na brembo 310 sa alfe 166
Distanceri novitec 15mm sa svih strana
.....
Auto sam kupio u prvom misecu u okej stanju,vidilo se da ce bit rada na autu jer bilo je na licu mjesta vidljivo...
Dizne slinile,promjenei podlošci i odraden dosjes pa onda nakon 3 4 miseca opet isto tako da cu uskoro gledat 2.4 varijantu jer mi se iskreno oko ovoga vise ne da backat..
Na autu je nakon propisala desna strana Novitec gewindi,netko tko je namjesto visinu je namjestio na je auto nizi ja desnoj strani sto nisam mogao vjerovat.No nema veze bacamo se na posao i uzeo sam privremenu alternativu jer sa vremenom svakako cu gledat neki kw v3...Ubaceno AP opruge + Amortizeri[Nazad -3cm i naprijed 4cm]Auto je bio ne prepoznatljiv znaci nema lupkanja nema udaranja sve je utegnutno tvrdo ali i ne pre tvrdo sa obzirom da sam na 18"Multispoke felgama a zimske 18"original Q2 felge..
Gume su naprijed Bile continental winter contact potrosene ajme majko...Narucilo se 4 nove Continental Sport Contact 7 225/40/ZR 18 XL..Nazad sam bacio 2 nove i od nazad skinuo goodyear eagle f1 asymetrics 6 i stavio ih naprid jer su bile dot22 i imale su jos mesa tako da bilo ih je steta ne potrosit..Odradena optika po stoti put..
Na autu mi je u voznji ispalo crijevo sa turba i izgubio snagu..nakon toga 2 tjedna pukne mi brtva grane,i to smo rijesili..Mali servis odraden,Uskoro bih mogli na bojanje i novu haubu jer ipak je ova malo udarena pa izgleda kao da je far u krivo.Usput smo izbusili katalizator iznutra jer ga je gusilo,i auto i dalje ne dimi nakon toga sto mi je jako bitno jer nezelim da dimi.Ubacena Pioneer 2din Sph Da-120 umjesto kineza.Slike nisu kronološki poredane😁😁