Evo slika moje alfe, mislio sam je prodati jel me izludila (naime majmun koji ju je vozio prije mene nije imao 10€ u đepu i nije održavao auto nikako, morao sam je odvesti na mijenjanje letećih lagera na radilici i sređivanje kartera jer se razlohao čep ali majstor Waronig mi je to sredio, no auto i dalje nije radio kako se spada, prepakirati anlaser, srediti kompjuter jer mi nije radio ventilator kuehera i kuhao je jer mu ni čep rashladne tekučine nije valjao, sada mi je ostala zamjena šajbe i predihtavanje letve volana (letvu ću prvu srediti a šajbu kada bude vremena) Prvo i najvažnije je da si legaliziram i sredim plin jer dnevno prolazim 110-120km) Auto me izluđivao, stalno se palio onaj crveni znak od ubrizgavanja da bi ja na kraju poludio odmotao izolaciju na žici jacka najdesnije dizne (one z akoju kabel dolazi iz kabine i spojim žice, od tada je auto radio nešto bolje no još uvijek je zezalo zbog nestručne ugradnje gljive koja je opadala, no to sam riješio izolir trakom ) Auto je super za voziti i lijepo izgleda ali pao je u ruke nestručnim ljudima koji se nisu udostojili niti kočioni sistem održavati, poluosovinu su reparirali krpom i žicom, ja sam samo disk pločice obradu prednjih diskova i zadnje nove diskove te reparaciju poluosovine i zadnjih kliješta koja su mu procurila platio 200€ jer mi je majstor koji je to radio bratov prijatelj, Alfa nije za ljude koji je ne održavaju zato i je došla na loš glas.