23-04-2026, 16:22:22

Autor Tema: Trebam šemu za spajanje regulatora goriva ili tlaka goriva kod 156 1.8ts  (Posjeta: 639 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ivanov

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • Spol: Muški
  • AR 156 1.8ts & AR 159 1.9 8v
    • Zagreb
    • NA-VI Objekti
Dakle pobrkao mi nesto majstor pa kaze da je direktno spojio( izbjegao je nju). Kako je to uspio ne znam.Zanima me jel postoji kakav vodic ili moram kod nekog tko to zna ??? I bitno jeli ima posljedica ako radi bez toga ?????? Radi se o onoj crnoj bocici sta stoji u desnom blatobranu. Ima dva plasticna crijeva...

Offline Batina

• Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 2.4 20v
    • Zagorje, Luka
to je separator benzinskih para nikakav regulator, ako auto radi oke nemas brige. samo blindiraj uzla u motor
Can a car ever be art? Most experts say no, but they obviously haven't seen the Alfa Romeo.

Offline Ivanov

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • AR 156 1.8ts & AR 159 1.9 8v
    • Zagreb
    • NA-VI Objekti
Po meni readi normalno, al napravit cu i to... Hvala na pomoci

Offline Mike20

• Ovisnik o alfistima
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
Nemreš to zatvarati!
Pare dolaze iz rezervoara, u toj kutiji se kao "spremaju" dok ih motor preko mehaničkog ili električnog ventila ne povuće na usis.
Ak to blokiraš ili nije dobro spojeno, imat ćeš povećani tlak u rezervoaru goriva, a pare nebi smjele izlaziti van-to je zatvoren sustav

Offline Batina

• Ovisnik o alfistima
  • 156 2.4 20v
    • Zagorje, Luka
na 5 bezninaca do sad sam imao to crijevo odcvikano i samo sam ono sto ide iz motora blindirao, vakum ventili ti vec ionako na pola njih nerade a kutije su u banani.

niti jedan auto nije trokiral, stekal ili sl. dok je novo nek bude a ovak ko ga sisa.

na 2 auta me to zajebavalo jer je stalno bilo otvoreno il su kutije popustile.
Can a car ever be art? Most experts say no, but they obviously haven't seen the Alfa Romeo.

Offline tool75

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
    • RI
na 5 bezninaca do sad sam imao to crijevo odcvikano i samo sam ono sto ide iz motora blindirao, vakum ventili ti vec ionako na pola njih nerade a kutije su u banani.

niti jedan auto nije trokiral, stekal ili sl. dok je novo nek bude a ovak ko ga sisa.

na 2 auta me to zajebavalo jer je stalno bilo otvoreno il su kutije popustile.

I kako se manifestira kad to ne valja? Sta pustis da idu pare u motorni prostor onda? Nije mi to bas, sigurno.
« Zadnja izmjena: 16-07-2014, 19:58:04 od INTCP »

Offline Batina

• Ovisnik o alfistima
  • 156 2.4 20v
    • Zagorje, Luka
ako probije pocne vuc zrak i onda imas problema sa losim lerom i cudnim radom. ako je stalno otvorena onda opet lose radi motorom i ima nesto bogatiju smjesu pa gubi snagu i sl.
a nekad ecu to otvara pa smanji gorivo za kolicinu para a od para nista pa onda imas gubitak snage..

ima slucajeva kad bas zeza auto a ima slucajeva kad se nit neprimjeti.

Offline tool75

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
    • RI
ako probije pocne vuc zrak i onda imas problema sa losim lerom i cudnim radom. ako je stalno otvorena onda opet lose radi motorom i ima nesto bogatiju smjesu pa gubi snagu i sl.
a nekad ecu to otvara pa smanji gorivo za kolicinu para a od para nista pa onda imas gubitak snage..

ima slucajeva kad bas zeza auto a ima slucajeva kad se nit neprimjeti.

I di ga cviknes da idu pare u atmosferu onda? Ono otkaceno u motornom prostoru mi se ne svidja, da se ne bi pare upalile npr.  :craz Vozio sam i ja neko vrijeme otkaceno i blindirano na usisnoj, ali sam vratio ipak.