Pozdrav ekipa,
oprostite što me nije bilo, zbog komercijalne isplativosti materijal za papučice je Zinc 1.5 mm pa će cijena biti svima ok.
Od inox-a je sam proces obrade daleko skuplji pa odustajem od toga.
Dakle Zinc se da savršeno ispolirati ili ostaviti mat, kako kome paše, a održavanje je malo paste za ručno poliranje na prst, protrljati, ostaviti da se malo osuši i krpom izglancati... 5 minuta posla svakih mjesec dva.... ako naravno nije lakiran, mada ja iskreno ne preporučam lak jer kad otpadne lak to meni sve izgleda kao čudo... i tako svi glancamo aute svaki tjedan

Znakovi od mesinga na mom autu su se pokazali savršeni, i svega sam ih do sad jednom tako ispolirao, normalno osim ako baš želite da bljeskaju onda treba bar jednom mjesečno, ali ti znakovi su nepoderivi, dokazano

Zinc ili Cink svejedno, pokazao se također kao dobar materijal, mada ako ga ne ispolirate dobiva laganu sivkastu boju, ali je odličan materijal i idealan za papučice zbog svojih svojstava i elastičnosti, manje se kliže.
Svakako za sve koji žele znakove i papučice boje srebra evo rješenje konačno i za njih, ali ne astronomski skupo. Vjerujem da ću ovaj tjedan nabaciti i slike izrade i kako to sve izgleda.
Još jednom isprika na čekanju, ali katkad je potrebno vrijeme da se sve napravi kako treba.
Lp cijeloj ekipi