ma prijatelju nema potrebe da se ljutiš na čovjeka... pa i ti si alfista i voliš alfe, sad si uzeo ovo i ok. ko da nećeš jednom natrag na alfu

ovaj opel je makina, ali meni je isto iskreno opel jedan od vjerojatno auti sa najmanjom karizmom tj da ima "ono nešto".
kažu mercedes je mercedes, ostalo su kola. elegancija, luksuz, udobnost
bmw je sinonim za sport,brzinu,ljepotu...
volvo glasi za najsigurniji auto
honda i toyota se malo kvare
vw je "das auto",malo je reć da ima karizmu, budimo realni
alfa je također ljepota, brzina; ok i relativna neudobnost, nekvaliteta nekih dijelova itd., ali mi smo posebna sorta i volimo je samo zato što je alfa :rolll:
itd itd
e sad... opel

: stvarno nema ništa po čemu bih ga izdvojio. realno gledam i nije ni najljepši, ni najbrži, nit je sport (izuzmi OPC koji stvarno cijenim), nit je luksuz, nit je neka tradicija, ali je jednostavno pristojan auto i vjerojatno vrlo dobar odnos uloženo-dobiveno. ali recimo meni auto nije samo prijevozno sredstvo od točke a do točke b (ne vjerujem da će bit ni kada budem imao djece) tako da ne bih uzeo auto koji mi ne predstavlja nešto što je meni značajno poput primjerice nešto od ovoga što sam naveo. osim opela, za mene je to i ford,renault,seat,citroen,dacia,lada,suzuki itd. tako da vjerojatno neću nikada kupovat te aute. to je naravno individualno. znači meni su alfa i bmw No.1, možda neki mercedes ili neki rjeđi auto npr. možda neki američki. to je ono što bi mi bilo po guštu,da bi kupio nešto drugo morala bi biti extra prilika ili potreba i vjerojatno bi stalno težio da promijenim auto.
tako da gajski, nemoj se sekirat što alfisti ne vole opel. kako smo mi čudna ekipa to ti dođe "normalno"... i nitko ti ne nabija na nos, dobio si zvijer i dobru opremu za relativno male pare i glavno da si ti zadovoljan

a vi ekipa s foruma ne gnjavite mi gajskog