01-11-2025, 17:50:23

Autor Tema: tuning - vizualizacija  (Posjeta: 933 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline neno4real

• Trade Count: (+1)
  • Pripravnik
  • **
  • Spol: Muški
    • Zagreb
    • računala i mreže, servis, izrada programa i web stranica
tuning - vizualizacija
« u: 12-02-2010, 10:00:30 »
bok svi,

nisam vidio da ima negdje pa isprike unapred

uglavnom, vidjeh dosta alfica koje imaju dosta napravljenih sitnica (tipa; čukice, okviri za čukice, rešetke za ventilaciju na cocpitu, bočni spojleri na pragovima, prednji - zadnji branici ali nestandardni, maske ispod haube, mjenjači - svašta nešto)
pa bih molio podatak gdje kupiti, koliko kaj košta, možda koja slička, kako ugraditi.....
nije da sad ja želim napraviti sevmirski brod od Alfe (iako je Alfa po tom pitanju pouzdanija sigurnija i kvalitenija - bar po statistikama  :hehe:) ali se uvjek zna nači neki zgodan detalj.
i sve naravno kao Mat i Pat -> sam svoj majstor :sport:
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
Albert Einstein US (German-born) physicist (1879 - 1955)

Offline marinero

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • ALFA 156 SW AUTODELTA-lanca integrale u slaganju
    • RIJEKA
Odg: tuning - vizualizacija
« Odgovori #1 u: 20-02-2010, 22:13:19 »
sta ti treba
........................

Offline neno4real

• Trade Count: (+1)
  • Pripravnik
  • **
    • Zagreb
    • računala i mreže, servis, izrada programa i web stranica
« Odgovori #2 u: 23-02-2010, 18:55:45 »
a svakaj, ali nemam pojma kako bi to izgledalo i koje su cifre u pitanju
čukice (pritisak ulja, temperatura ulja, tempratura vode u kileru, temp vode u motoru) koje idu na štok ili ugradbene u konzolu - vizualna razlika je pretpostavljam ogromna,
središnje konzole.... (vidio sam npr jednu allfu u dugavama kaj je valjda vlasnik ofarbao dijelove konzole u srebrno i izgleda super)
papučice, poluga ručne, mjenjać, sicevi (malo više po mojoj mjeri jer sam manje  kilaže pa su mi moji maaalkice preširoki - tvornički) bočni spojleri, maske,

mislim, ima svakaj i svašta sam vidio -ali na internetu okolo naokolo, ali neznam gdje kaj ima za kupiti ili neki online katalog ili tak nešto... na ništa ne ciljam određeno. imam auto star 12 godina i nadam se da će još barem toliko ostati kod mene pa bih ga i pomladio - ali ne sa botoxom  da mu ne pozli :craz
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
Albert Einstein US (German-born) physicist (1879 - 1955)

Alfa-Dodo

• Gost
  • Trade Count: (0)
« Odgovori #3 u: 23-02-2010, 22:22:24 »
a koji auto  :?:

Offline Alfamen

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • FIAT GTV turbo
    • Zagreb - Sesvete
« Odgovori #4 u: 23-02-2010, 23:00:10 »
ako te zaniamju kojekakve čukice ili ručice mjenjača, probaj pogledati u Molydonu, imaju svašta nešta za tjuning, ali jedina loša stvar je da su malo preskupi :rolll:
ali za poneku sitnicu dobro dođu :ok:
ili imaš još tuning i styling centar, on ti se nalazi na Zagrebačkoj, skoro preko puta molydona :ok: