0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
to sta ih nema u oglasima ne znaci da ih nema po garazama i da ljudi ne slazu te aute u slobodno vrijeme. sumnjam da ce 156 ikad takvo nesto postic, pa nek je ona spasila alfu 100 puta.
Kad moja i tvoja 156 prođu to što je 90% 33-jki prošlo onda se možemo i smijemo javiti. S današnjeg gledišta materijala i tehnologije 33 je u svoje doba bio dobar i vrlo kvalitetan auto
Da mene netko održava tak kak većina ljudi na ovom forumu održava alfe trebalo bi me lopatom mlatiti da krepam i to tamo u 125-oj godini života
bas to, danas robijas za auto. kad god ga nesto zaboli, trk majstoru da izlijeci. auti su postali bezobrazni i razmazeni.prije su mnogi sami ulje mijenjali i to je bilo to. radili su po 300000 km i vozili su se 10 godina. danas kad bi uzeo novi auto, prvo bi gledao tko nudi road assistance i za svaki slucaj bi se uclanio u HAK.
ne ne, to ti novi auti ne kuze. preglupi su. staru alfu krivo pogledas ili joj nekaj opsujes pocne kenjat dok se ne ispricas.
nije meni detonirala. mene se boji.
nemoze ona riknuti koliko je on moze puta popraviti
Evo ja imam 155 i 156. Alfa 155 je brža, a 156 manje troši.Vrijednost: 155 se čuva u garaži, a 156 stoji vani.