Vlasnik sam 156-ice 1.8 TS nekih mjesec dana. Automobil sam kupio iz uvoza. Nakon pregleda od strane stručne osobe sve sa automobilom je OK. čak se i kilometraža čini stvarna 128 000. Nema problema sa balavim motorom, mjenjač ne "grebe", MAf uredu, lambda uredu, varijator OK

. Dakle... preostaje mi veliki servis (španeri, remeni, vodena pumpa, svjećice i sva ulja). Jedini vidljiv problem sa autom je oscilacija obrtaja. Sa 900 na 1200~1500. Znam da im je to boljka i predviđao sam promjenu motorića ler gasa ako se situacija pogorša. I pogađate... situacije se pogoršala. Automobil se poćeo gasiti prilikom stiskanja kvačila, te oscilirati sa 300 na 2500 obrtaja. OK. Idem promjenit motorić ler gasa i sve bude OK :hehe:. Vraga. Motorić je ispravan. Nakon promjene motorića ista stvar. Auto je kod majstora 10 dana. Probao je mjenjati sve. Od mafa, lambde, pumpe goriva.... čak je pregledao instalaciju automobila i prelemio kontakte. NIŠ

. Inače majstor je OK i ima bosch dijagnostiku. Radio je u ovlaštenom servisu godinama i sada samo radi na FIAT grupa autima. Više se nezna ko je luđi, ja ili on

.
Budem izvjestio o napretku (nazadovanju)