Vozio sam GY F1 i Potenze (imam ih i sada) na 156ici i Potenza je bolja guma koja se nesto brze trosi i bucnija je (nekima to smeta). Turanzu sam vozio na 155ici i nije losa, ali nikako nije u istom rangu sa prve dvije.
Sve se na kraju svodi na to da priznas sam sebi treba li ti uopce sportska guma ili ti stil voznje zadovoljava i normalna touring guma. Racunaj na to da je kod sportskijih modela obicno ojacan i bok, agresivnija smjesta itd, tako da su i malo glasnije i malo neudobnije od touring gume.
Imao sam na Alfici jedno vrijeme i Conti Sport Contact 2 i bio sam relativno zadovoljan, dobre su po kisi, jedino mi se nije svidjalo sto drze dobro, ali kada proklizu proklizu bez upozorenja i naglo. Bridgestonke bas volim zbog toga da i kada ih natjeras do nekog limita prvo se pocnu buniti (brundati) i proklizavaju progresivno.
I na kraju, dosta ovisi i o dimenziji gume i autu na koje idu. Nekome je ista guma u jednoj dimenziji na jednom autu izvrsna, a drugome u drugoj dimenziji/autu katastrofa.