LIMENKA
E i htio sam vam reci (uglavnom za ekipu Zapresic,Zagreb a moze i šira okolica) da u podsusedu-sutinska vrela postoji alfa romeo mehanicar koji drzi posao veoma uspjesno vec preko 30 godina te sam cuo od jednog starijeg gospodina koji isto vozi alfu da je najbolji u gradu!e sad kako se zove servis ne znam no otici cu,za sada velencic!
taj mehaničar se zove Drago Plehan, a servis GarageArts (ako imamo iste informacije),a on pozna i Seba i preporuča mi chipanje isključivo kod njega.

Nije kod sutinske vrele, frend mi je rekao za njega jer je isto mehaničar pa se znaju, on ti je blizu stare cementare (jedva našao).Dečko je radio prije u autocommercu.
Lik stvarno ima alfu u malom prstu, i pravu dijagnostiku a ne kao Kalamir kod kojeg si vjerovatno bio u zaprešiću, vjeruj mi on je nula i u većini slučajeva
nema pojma o čem priča, znam iz svog iskustva jer mi je htjeo mjenjat stvari na 155 1.6TS koje uopće nije trebalo mjenjat, a Dragec ju je sredio,
zatrzavala je i na beznizn i na plin, sad na plin auto ide nenormalno.
Ako ti treba mogu ti dati njegov broj na PP, nije skup, barem po mom sudu i radi odlično i alfe, a vjerujem i ostale aute.
Mogu te i odfurati do njega da ga netražiš tamo po podsusedu, al samo subotom jer preko tjedna radim.
Možemo i na cugu u zaprešiću da malo usporedimo zvjeri koje s lakoćom gaze te usrane golfove i civice po zaprešiću...

javi mi se ne PP ako šta zatrebaš..
pozdrav...