0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jeste bomba crvena 166,ali i 9ka naravno Poslano sa mog D2303 koristeći Tapatalk
Predivne bebice... Reci nam nešto o motorizaciji? Što se krije pod haubama?
Super kombinacija Jedino me na 159 malo bode u oči crvena plastika oko lampi i srebrna mrežica... al za tu lovu, bolja 159ka se nemre nać
imam jedno pitanje:danas sam bio u koloni nekih sat vremena i pojavila mi se poruka antipollution filter clogged....i ona žuta lampica od dpf filtera!Sad me zanima pošto je filter uklonjen (navodno) dali je to neka greška ili je to normalno ,i šta mi je činiti??
Ocito nije ili ugaseno kako treba ili je on jos na autuPoslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Sta nije blindiran egr a dpf na autu jako losa kombinacija?
Frend nedavno uzeo u Njemačkoj isti auto i isti problem se javio ubrzo.Sad pod godišnjim riješio u Pž odnosno izvadio i tera dalje
tko to radi u Požegi i po kojoj cijeni jel znaš možda??
Evo stiže pp
Cijena nikakva, a auto izgleda odlično, daj neke slike unutrašnjosti P.S. Pozdravlja te Sadžak iz Doljana
jedno pitanje za vlasnike 159-ki,koliko dugo na vašima treba da se temperatura digne do 90 stupnjeva?Meni sad kako je zahladnilo treba dobrih 20 km da dođe do 90.(normalne vožnje).Ona grije već nakon 3-4 km ali me živcira što joj treba tako dugo do 90
Ako je egr blindiran nista cudno da joj duze treba Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk