0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Imam doma originalnu polovnu od Da Silve... Znači bolje to?
ako ju imaš i da je originalna nemoj uopće razmišljat..samo nađi nekoga da ti namontira i bok... mislim u lausu je suepr cijena... 600 i nešto sitno kuna sam platio šajbu sa montažom, auto bio gotov za dva sata kak sam ga ostavio... ali brate mili, tanka, buka pojačana..nikad više
Ako ti se da igrat imam ja original od redizajna, 2003 g. ima oznaku ako si je hoces skinut dam je za sicu mogu ti i pomoc ako pukne nek se hebe malo je zahebano radi gume okolo skidat a kako zelis
chakija uzeo si kineza i pretjerujes malo, radio sam u lausu neko vrijeme sa sataklima i kinezi su najeftiniji i nisu bas tolki srot, debljina je skoro pa jednaka ako ne ista jer da nije niti jedna lajsna nebi stajala na staklu od nijednog auta. pilkington je u principu orginal bez stambilja i prodavali smo u ovlastene ta stakla cesto kad su ljudi trazili jeftiniju opciju a isto tako smo uzimali od ovlastenih i razlike ocigledne nema.
Dosad sam skinuo 15-ak šajbi i niti jedna nije pukla niti se oštetila, ide to bez problema Neću zasad dirati šajbu, moram najprije na 147-ici promijeniti getribu
Meni nisu ponudili nijednu osim te
Spucat ce ti do kraja na velikim brzinama. Oprez nije to samo tako.Getriba kazes, sta ces to ti je ts.
To svakako, barem ti dijelova imas. Jesi bacio sto novo u dijelove. I dalje trazim kuciste filtera.Da ima cari u tome voziti benzinjaru. Trenutno sam ponovno nakuren da si nadjem neki 2.5 FL. Cak ga ima decko sa foruma i prodaje, a ja napravio drugo djete. Cujes kupuj GTA dok jos imas fore
Ma ovo je bilo planski za razliku od prvi puta.Dođe čovjeku da ima obitelj. Vidjet ćeš vrlo brzo, dođe da ni ne skužiš A i vidio sam kako te tvoja gleda stari moj gotov si ti odavno samo još ne kužiš U 6 mje radim veliki servis pa ćemo probati varijator. Nadam se da je ok jer ako ću morati ponovno skidati bregaste dolje idem po dizela Do kraja mje sam zauzet a onda bi mogli stvarno na
U tom slučaju ćeš morati skidat puno više