17-10-2025, 09:32:26

Autor Tema: 5th Tuning Meet Knin  (Posjeta: 824 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Pain

• Trade Count: (0)
  • Na probi
  • *
  • Spol: Muški
    • Knin
5th Tuning Meet Knin
« u: 26-03-2016, 16:08:41 »
 Evo vam link ako je neko zainteresiran doći https://www.facebook.com/events/199432700413629/
 Ovo je kao "službena stranica" na fb https://www.facebook.com/Tunning-Meet-KNIN-886632938068135/?fref=ts
Ja sam bio prosle godine samo bila moja 147 i jedna 159, bilo bi lijepo da nas je vise,dolazili su ljudi iz Bosne,Splita,jedan sa vajperom iz njemacke (ima u slikama tamo na stranici) Program je bio ok,ali fali alfi :/
 90% ih je bio bmw i vw, bio bi red da se alfa ove godine pokaze...
Tko moze neka dode 16,travnja u Knin.
Tko nemoze otvorit linkove evo vam ovdje opis:
Pozdrav ljudi

Doslo je vrijeme i za 5. Tuning meet u Kninu.

Prošle godine je bilo preko 130 unikatnih auta iz svih mjesta Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Naravno da se sva ocekivanja od svakoga pojedninca ne mogu u potpunosti ispunit, ali ove godine znamo di su bili nedostaci i naravno da cemo ih kao i svake godine do sada sve više ispravljat. Svako ko je dosao na ovaj meet proveo je jako ljep dan u drustvu ljubitelja tuninga. I vratio se doma sa smijeskom.

Ove godine je u planu obogatiti ovaj meet sa 10 do 15 razlicitih kategorija natjecanja za koje ce biti pripremljeno 40 do 50 pehara.

Da se ide na tu vecu razini mora se i povecato kotezacija za natjecanje koja ce iznositi 100 kuna.

Dodali smo jos jedan dan a to je ove godine i subota. U subotu ce biti okupljanje i slikanje na atraktivnim lokacijama u Kninu i okolici, zajednicka vožnja kroz grad, vecernji i nocni program. Organiziran smijestaj i hrana po jako povoljnoj cijeni.

Nedelja je dan za natjecanje, tombole, igre, i ostale dogadaje koje smo pripremili za vas.

Ostale detanje cu vas obavjestavat na stranici. "TUNING MEET KNIN"

Za svaku vasu ideju koja bi mogla upotpuniti ovaj dogadaj, želju za pomoc ili pitanja slobodno se javite u inbox stranice.