12-06-2026, 23:48:15

Autor Tema: original daljinsko!  (Posjeta: 758 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

huzo

• Gost
  • Trade Count: (0)
original daljinsko!
« u: 27-06-2010, 22:05:11 »
evo imam jedno pametno pitanje ;)

iznad svjetla unutar kabine sam uocio nekakav modul,predpostavljam od centralnog i nije mi dao vrag mira i isao sam to raskopat i vidim da nije nigdje spojen,tj nema nikakvih zica,osim onih od rasvjete unutarnje

sad jel je to od centralnog? ima lampicu na sebi i gumb neki,budem slikao sutra pa postam

ako je od centralnog,zasto to nema kabla nigdje a ima modul? i jel bi se dalo to spojit negdje da radi centralno preko toga?

Offline Alfa Romeo 145

• Sa stažom
  • Spol: Muški
    • Klanjec
Odg: original daljinsko!
« Odgovori #1 u: 08-07-2010, 12:41:42 »
A koji auto
EFI je dobar Weber ga prži a šta češ zna se tko je tu brži

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #2 u: 08-07-2010, 17:33:56 »
original daljinsko od 145/6 je smeće. radi na infracrvenu vezu i moraš s daljinskim gađat receiver pored svjetla.
Uz malo sreće možeš zaključat auto ciljajući kroz zadnju šajbu, bilo kakvo otključavanje/zaključavanje iz hoda i iz daljine zaboravi.
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline Alfa Romeo 145

• Sa stažom
    • Klanjec
« Odgovori #3 u: 09-07-2010, 11:06:15 »
Meni u 145-ici orginal daljensko radi ok prima mi na 10 m bez problema meni isto baš nije radilo dobro pa sam kupio  druge baterice 66kn i sve u najboljem redu
EFI je dobar Weber ga prži a šta češ zna se tko je tu brži

Offline IvanGT

• Administrator
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • - -
    • Zagreb
« Odgovori #4 u: 09-07-2010, 15:28:50 »
to je od daljinskog, trebao bi ti biti konektor isto tu..ako nije negdje upao u tapecirung.. a pitanje je zašto je to otkopčano.. moža je prije zezalo pa su iskopčali.. ledica i malo tipkalo su ti za programiranje kad ga spojiš da ti prihvati ključ, a za to ti treba code-kartica.. koje ako nemaš moš zaboravit... ko i ja.. jednsotavnije kupit novo dljinsko, neko kinesko, kod mene radi već 3godine bez i jednog problema.kod volana raskopaš, nađeš žice koje ti trebaju, bypasaš na kinesko daljinsko/alarm i sve 5.. ;)