Bok ekipa!
Evo danas sam se vozio kroz dugo selo i zahalto ovu alfu koju bi kupio pa sam ju pregledo nabrzaka onak.
Ajmo redom, diskovi svi promjenjeni i plocice. Gume su dobre. Balans stange su promjenjene. Prednji amortizeri su promjenjeni, ali su stavljeni rabljeni u ok stanju navodno. Sredinom prvog mjeseca, promjenjeno je remenje, vodena pumpa, korpa, lamela, zamasnjak, set kvacila. Auto radi dobro, jedino turbina fucka dosta jace nego na mojoj octaviji. Samo sam ga lagano turiro, sutra idem na voznju. Kvacilo je smjesno mekano, vidi se da je novo, precudno mi je bilo za alfu to. Na bc-u svjetli greska motora, navodno radi maf senzora kojeg bude promjenio. Kardan je repariran, a uz to ima i jos jedan kardan koji je kupljen u sloveniji za cca 2000 kn. Promjenjen je kiler koji je procurio bio. Promjenjen je nemojte me uzeti za rijec lajtung na getribi, ak to postoji. Ako sam dobro skuzio. Navodno je kapala pa je promjenjeno to i ulje. Poderan je lonac i treba ga mjenjati ili reparirati. Odozdola nisam vidio da je ostecena ili nesto. E sad. Limarija. Prednji i zadnji branik imaju zub na ljevoj strani. On kaze da nezna dal je lupljen bio, ali on je sam to prelakiro, nije bas najbolje napravljeno. Lajsne gumene oko prozora su u dosta losem stanju, trebalo bi mjenjati. Na vozacevim vratima ima 3 tockice onak ko od tuče ispod kvake. Kvake i krovni nosaci su onak kao oksidirali nadovno odd soli jer je bils na moru prvo. Navodno se to polira. Oko retrovizora je oksidirala farba na onim metalnim ajmo rec poklopcima. Navodno je to mana kaze covjek. Sve sajbe su original, svi kodovi se podudaraju osim na vjetrobranu, neznam dali tako mora biti? Zadnja stakla bocna u gepeku su poderana koda je vozeno nesto u njemu. Iznutra je auto u jako dobrom stanju. Original tepisi, sicevi i tapicirung je stvarno ok. Jedino je plastika od vratiju malo prljava, ali nista bitno. Neznam dal sam kaj zaboravio.
Sutra idem na voznju pa bumo vidli.
Dali normalno vuce kad je maf sjeban?
I kak da budem siguran da je kardan u redu?
Ovak kak on kaze auto je spreman za 100 tkm kaj se motora tice, malo ima posla oko tih retrovizora, branika, lajsni, al bilo bi dosadno da nema. :crazy